Radni sastanak sa privrednicima i preduzetnicima opštine Mionica

Predsednik opštine Mionica Boban Janković je u petak 27. decembra organizovao radni sastanak, kojem je prisustvovalo dve stotine privrednika i preduzetnika sa teritorije Opštine. Janković je u uvodnom obraćanju naglasio da je ovo lep način da predstavnici javnog sektora i privrede zajedno obeleže završetak uspešne godine za Mionicu i izrazio uverenje da će naredna godina biti još uspešnija.

Mionica
Naš cilj je da kao lokalna samouprava obezbedimo jednake šanse za sve građane Mionice. Opština je mesto gde svaki naš privrednik i preduzetnik može dobiti potrebne informacije u vezi mogućnosti ostvarivanja kredita i podsticajnih sredstava sa svih državnih nivoa, ali i savetodavnu pomoć-rekao je Boban Janković i dodao da je na lokalnoj samoupravi i privrednicima da se dogovore o tome kakvi treba da budu budući zadaci Privrednog saveta Mionice, čija je osnovna uloga podsticanje razvoja lokalne privrede i rast zapošljavanja i životnog standarda građana Opštine.

Mionica
Radnom sastanku su prisustvovali i predstavnici Fonda za razvoj i Privredne komore Srbije koji su ovom prilikom predstavili najvažnije kreditne linije Fonda i državne podsticaje iz oblasti privrede.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.