Raspored dezinfekcije stambenih zajednica u nedelju i ponedeljak

Dezinfekcija stambenih jedinica je počela danas, a biće nastavljena i narednih dana. Danas vam šaljemo raspored dezinfekcije u nedelju 12. i u ponedeljak 13. aprila.

Koronavirus
Apelujemo na upravnike stambenih zajednica i građane da pripreme i očiste ulaze zgrada, kako bi radnici „Veterinarije“ mogli da dezinfikuju ulaze što kvalitetnije. Nepripremljene površine se neće dezinfikovati.

Takođe se obaveštavaju upravnici i stanari da obezbede nesmetan rad operativnim izvršiocima, čiji će rad nadgledati inspekcijske službe Gradske uprave Valjeva.

Mole se svi stanari da pomno prate uputstva o merama postupanja i opreza posle izvšene dezinfekcije, koja će biti jasno istaknuta u ulazima gde je obavljena dezinfekcija.

Dezinfekcija će se vršiti biocidnim proizvodom natrijum hipohlorita, po preporuci Svetske zdravstvene organizacije, a po odluci Štaba za vanredne situacije grada Valjeva.

U nastavku je spisak ulica i naselja koji će se dezinfikovati u nedelju, 12. i u ponedeljak 13. aprila, a dezinfikovaće se i stambene zajednice u manjim ulicama kojih nema na spisku, u navedenim delovima grada:

NEDELJA 12.4.2020.

-S.Z. Ul.Vladike Nikolaja

-S.Z. Ul. Nušićeva

-S.Z. Ul.Hajduk Veljkova

-S.Z. Ul. Sinđelićeva

-S.Z. UL.Vlade Danilovića

-S.Z. Ul. Vuka Karadžića

-S.Z.Ul. Vojvode Mišića

-S.Z. Ul. Pop Lukina

-S.Z. Ul.Pantićeva

-S.Z Ul Karađorđeva

-S.Z. Ul. Čika Ljubina

PONEDELJAK 13.4.2020.

-S.Z. Ul. Dušanova

-S.Z. Ul. Knez Mihajlova

-S.Z.. Ul. Suvoborska

-S.Z. Kosančića venac/Milovana Glišića

-S.Z. Ul.Birčaninova

-S.Z. Ul. Radnička

-S.Z Park Pećina

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.