Razmena je ušteda. Groznica sakupljanja sličica je počela !

Svetsko prvenstvo u Rusiji, mondijal 2018 samo što nije. Za njim počinje i kolekcionarska groznica sakupljanja sličica koja prati unazad decenijama sve  mondijale.
Potrebno je sakupiti 682 sličice, jer je na stranicama albuma 32 ekipe, njihovi treneri, stadioni na kojima će se igrati utakmice, kao i legende Svetskog prvenstva. Ako kupite 137 kesica i imate neverovatnu sreću da ne dobijete nijedan duplikat, moraćete da potrošite 10.960 dinara da biste popunili album.

Panini, Rusija 2018 !

Ako se “menjamo” uštedećemo …
Jedan od načina za uštedu je razmena sličica među prijateljima, ali čak i uz tu taktiku, popunjavanje albuma je skupa zabava.

Pozivamo sve Valjevce da ostavljaju komentare sa kontaktima na našem portalu ili na FB-u kako bi se “menjali”, uštedeli i obnovili stare hobije.

„Još uvek se sećam koliko sam bio srećan kada sam popunio prvi Panini album. Bio sam dečak, a album je bio za Svetsko prvenstvo u Francuskoj 1998“ – kaže jedan od naših urednika !!

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.