Rekonstrukcije crpnih stanica Janko Janković i Bair završene u roku

JKP “Vodovod Valjevo” završilo je rekonstrukciju crpnih stanica Janko Janković i Bair, koja je finansirana  iz donacije SETEC-a u iznosu od 10.5 miliona dinara, dok je učešće “Vodovoda” iznosilo 2.2 miliona. Svi radovi vezani za ove dve crpne stanice, koje su od vitalnog značaja za vodosnabdevanje dobrog dela grada, završeni su u predviđenom roku.
“Radi se o investiciji od izuzetnog značaja, jer su ove dve crpne stanice bile u jako lošem stanju, tako da ovim radovima garantujemo uredno vodosnabdevanje naših sugrađana koji žive u ovom delu grada. Tokom naredne nedelje biće ugrađena i oprema, kada je reč o SKADA sistemu, tako da ćemo dobiti i na efikasnosti upravljanja sistemom”, kaže direktor JKP “Vododvod” Đorđe Milanović.
Prema njegovim rečima, trenutno se prave planovi rekonstrukcije ostalih crpnih stanica i u građevinskom, hidromašinskom i elektro smislu,  kako bi do kraja godine bile rekonstruisane sve crpne stanice na području našeg grada.
Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.