Na repertoaru Bioskop 85 od 12. do 18. septembra  su tri projekcije.

Centar za kulturu Valjevo

ANGRY BIRDS FILM 2, 3D, sinhronizovano

Bioskop 85

 Sadržaj:

U filmu „Angry Birds Film 2“ rat, koji između ptica i prasića i dalje traje, iznenada je prekinut s pojavljivanjem treće, zajedničke, opasnosti. Naši poznati junaci Crveni, Žuti i Bomba susreću se s potpuno novim neprijateljem koji želi preuzeti ostrvo. Ovaj put ptice i prasići moraju sarađivati jer jedino zajedničkim snagama mogu pobediti pretnju koja im se približava. „Angry Birds Film“ je avanturistički i izrazito humorističan animirani film za sve generacije gledalaca.
Video igra „Angry Birds“ globalni je fenomen koji je, možemo reći, zaludeo svet. Radi se o mega-popularnoj franšizi video igrica nastaloj u decembru 2009. godine koja je od tada doživela pravu eksploziju i proširila se sa mobilnih uređaja na konzole za igranje igrica i kompjutere. Sa preko tri milijarde preuzimanja igrice na svim platformama nosi titulu apsolutnog rekordera u broju pruzetih aplicakija neke besplatne igre u istoriji. Sama igra nazvana je najvećim uspehom svih vremena kada su u pitanju mobilne aplikacije. Zbog toga nije ni čudno da filmske realizacije nižu ovakve uspehe.

Ekipu sinhronizacije čine influenseri Čoda, Duxa, Yasserstain, Ruža Rupić, Dule i Kocka AXE; pevači Djixx, Sanja Vučić, MC Sajsi, Kendi, Đogani i glumci koji su i u prethodnom delu filma briljirali, a to su Petar Strugar, Boris Milivojević, Slobodan Tešić i Stefan Bundalo.

Režiser:

Thurop Van Orman, John Rice

Projekcije Bioskop 85:

12. i 13. septembar u 17.30h
14. i 15. septembar u 15.30h
17. i 18. septembar u 17.30h

 

DAUNTONSKA OPATIJA

Bioskop 85

 Sadržaj:

Tokom šest sezona, serija je nagrađena sa tri Zlatna globusa, petnaest Emija za “Udarni termin”, 69 Emi nominacija ukupno, što je čini serijom sa najviše nominacija u istoriji Emi nagrada, izvan prostora SAD. Seriji je čak dodeljena i specijalna BAFTA nagrada kao i Ginisov rekord za TV seriju sa najboljim krtikama trenutno.

Glumci:

Maggie Smith, Michelle Dockery, Hugh Bonneville, Elizabeth McGovern, Laura Carmichael

Režiser:

Michael Engler

Projekcije Bioskop 85:

12. i 13. septembar u 20h
14. i 15. septembar u 17.30h
17. i 18. septembar u 20h

 

NAVIJAČICE

Bioskop 85

Sadržaj:

Film „Poms ”je komedija o ženama koje formiraju grupu navijačica u njihovoj Penzionerskoj zajednici i time pokazuju da nikada nije kasno da ostvarite svoj san.
Martha je žena koja prva pokreće grupu zajedno s Koleginicama Sheryl, Olive i Alice.

Glumci:

Diane Keaton, Pam Grier, Rhea Perlman, Jackie Weaver

Režiser:

Zara Hayes

Projekcije Bioskop 85:

14. i 15.septembar u 20h


BIOSKOP 85 – CENTAR ZA KULTURU VALJEVO PRODAJA KARATA NA DAN PROJEKCIJE RADNO VREME BILETARNICE – UTORAK, SREDA, ČETVRTAK I PETAK OD 16 I 30 DO 20 SATI. SUBOTOM I NEDELJOM OD 14 I 30 DO 20 SATI. BIOSKOP 85 NE RADI PONEDELJKOM!