Repertoar Bioskop 85 od 17. do 23. oktobra

Na repertoaru Bioskop 85 od 17. do 23. oktobra  su tri projekcije.

Centar za kulturu Valjevo

JETI – SNEŽNI ČOVEK, sinhronizovano

Bioskop 85

 Sadržaj:

Kada tinejdžerka Ji slučajno sretne mladog Jetija na krovu zgrade u kojoj živi, ona i njeni nestašni drugari Jin i Peng, daju mu ime Everest i upuštaju se u epsku avanturu kako bi magično stvorenje ponovo ujedinili sa njegovom porodicom, na najvišoj tački na Zemlji. Ali, ova družina moraće uvek da bude korak ispred Berniša, starog bogataša koji želi da zarobi Jetija i zoologa dr Zare, kako bi pomogli Jetiju da se vrati kući.

Režiser:

Tim Johnson, Todd Wilderman

Projekcije Bioskop 85:

17. i 18. oktobar u 17.30h
19. i 20. oktobar u 15.30h
22. i 23. oktobar u 17.30h

 

 

Džoker

Bioskop 85

 Sadržaj:

,,Džoker” je filmska priča u kojoj ćemo saznati kako je ovaj lik postao najveći strah i trepet Gotam Sitija. Hoakin Finiks tumači Artura Fleka, neuspešnog standup komičara koji danju radi kao klovn. On se oseća odbačenim od strane društva, a svoju neprilagođenost okruženju otkriva svaki put kada se manijakalno smeje u najmanje prikladnim trenucima. Njegovom duševnom stanju ne pomažu ni ozbiljni psihički problemi od kojih pati. Artur se stara o svojoj majci, ali se vidi da mu vidno nedostaje očinska figura pa je prinuđen da je traži među ljudima kao što su televizijski voditelj Marej Frenklin koga glumi Robert De Niro i milijarder Tomas Vejn koga glumi Bret Kalen. U svom psihičkom rasulu, njemu se čini da je nasilje jedino rešenje…

Glumci:

Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz, Frances Conroy, Marc Maron

Režiser:

Todd Phillips

Projekcije Bioskop 85:

17. i 18. oktobar u 20h
19. i 20. oktobar u 17.30h
22. i 23. oktobar u 20h

UKLETO

Bioskop 85 

Sadržaj:

Za vreme Noći veštica, grupa tinejdžera zadesiće se u ukletoj kući za zabavu, koja obećava da će probuditi sve njihove najmračnije strahove. Ta noć će postati smrtonosna, kad shvate da su neke od njihovih noćnih mora realnost.

Glumci:

Katie Stevens, Will Brittain, Lauryn Alisa McClain, Andrew Caldwell, Shazi Raja

Režiser:

Scott Beck, Bryan Woods

Projekcije Bioskop 85:

19. i 20. oktobar u 20h


BIOSKOP 85 – CENTAR ZA KULTURU VALJEVO PRODAJA KARATA NA DAN PROJEKCIJE RADNO VREME BILETARNICE – UTORAK, SREDA, ČETVRTAK I PETAK OD 16 I 30 DO 20 SATI. SUBOTOM I NEDELJOM OD 14 I 30 DO 20 SATI. BIOSKOP 85 NE RADI PONEDELJKOM!


Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.