Repertoar Bioskop 85 od 21 marta do 27. marta

Na repertoaru Bioskopa 85 od 14. marta do 20. marta su tri projekcije.

Bioskop 85

TAJNE AVANTURE MAČAKA,Sinhronizovano, 3D

Bioskop 85

 Sadržaj:

Pufna je debeo i lenj mačak, koji često sedi zamišljen na prozoru. Živi sa sinom Ćuftom, u svom udobnom gradskom stanu u kom je rođen i u čijoj udobnosti uživa, neželeći da iz njega izlazi u spoljni svet koga se plaši zbog trauma iz prošlosti. Ćufta je aktivan, bistar, pametan mačak, koga spoljni svet neodoljivo privlači, iako nikada nije izašao iz kuće. Ipak, jednog dana, otac i sin moraju da napuste kuću, i tada kreće sjajna avantura i potraga za legendarnom breskvatopijom u kojoj se snovi ostvaruju.

Glumci:

Marko Kon, Marko Mandić, Tijana Dapčević, Dragan Vujić – Vujke, Viktor Savić

Režiser:

Gary Wang

Projekcije Bioskop 85:

21. i 22. mart u 17.30h
23. i 24. mart u 15.30h
26. i 27. mart u 17.30h

 

ČOVEK IZ SENKE

Bioskop 85

 Sadržaj:

Adam Meki, dobitnik nagrade Oskar za film Opklada veka” donosi biografsku priču o bivšem potpredsedniku SAD-a Diku Čejniju koga igra Kristijan Bejl. Film prati priču o Diku Čejniju, vašingtonskom birokrati koji je tiho postao jedan od najmoćnijih ljudi na svetu i potpredsednik u vladi Džordža Buša.

Glumci:

Alison Pill, Amy Adams, Steve Carell, Christian Bale, Sam Rockwell

Režiser:

Adam McKay

Projekcije Bioskop 85:

21. i 22. mart u 20.00h
23. i 24. mart u 17.30h
26. i 27. mart u 20.00h

MI

Bioskop 85

 Sadržaj:

Film MI je smešten u sadašnjost, na legendarnu obalu Severne Kalifornije. Glavnu ulogu tumači oskarovka Lupita Njongo, kao žena koja se vraća na mesto kraj obale mora gde je odrastala, sada sa mužem (Vinston Djuk iz Crnog pantera) i dvoje dece, kako bi proveli idiličan odmor kraj mora. Progonjena neobjašnjivom i nerazjašnjenom traumom iz prošlosti i nizom jezivih slučajnosti, Adelaida oseća da joj paranoja dostiže vrhunac i da se nešto jako loše prikrada njenoj porodici.Nakon iscrpljujućeg dana na plaži, porodica se vraća u svoju vikendicu. Kada se tama spustila, Vilsonovi su primetili siluete četiri osobe koje stoje pred njihovom kućom, držeći se za ruke. MI je priča o brižnoj porodici koja se bori protiv zastrašujućeg i surovog protivnika: iskrivljene verzije sebe samih.

Glumci:

Elisabeth Moss, Lupita Nyong’o, Anna Diop, Yahya Abdul-Mateeen II, Winston Duke

Režiser:

Jordan Peele

Projekcije Bioskop 85:

23. i 24. mart u 20.00h

 


BIOSKOP 85 – CENTAR ZA KULTURU VALJEVO PRODAJA KARATA NA DAN PROJEKCIJE RADNO VREME BILETARNICE – UTORAK, SREDA, ČETVRTAK I PETAK OD 16 I 30 DO 20 SATI. SUBOTOM I NEDELJOM OD 14 I 30 DO 20 SATI. BIOSKOP 85 NE RADI PONEDELJKOM!


Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.