Repertoar Bioskop 85 od 30. maj do 05. jun

Na repertoaru Bioskopa 85 od 30. maja do 05. jun su tri projekcije.

Bioskop 85

ALADIN, sinhronizovano, 3D

Bioskop 85

 Sadržaj:

“ALADIN” je uzbudljiva priča o šarmantnom mladiću Aladinu, koji većinu života provodi na ulici, hrabroj i odlučnoj princezi Jasmin i Duhu iz lampe koji može da bude glavni u određivanju njihove sudbine.  U filmu “ALADIN” igraju Vil Smit, koji tumači ulogu šarmantnog duha iz lampe, koji je veći i od samog života, Mena Masud, koji je šarmantna skitnica Aladin, Naomi Skot kao prelepa i odlučna princeza Jasmin, Marven Kenzari je moćni čarobnjak Džafar, Navid Negaban je Sultan i mnogi drugi. Producenti filma su Dan Li i Džonatan Ajrik, kao i Mark Plat i Kevin De La Noj kao izvršni producenti. Alen Manken napravio je muziku za film u kojoj se nalaze i nove numere inspirisane originalnim pesmama. Film je sniman u studijima u Londonu kao i u delovima prelepe jordanske pustinje, a talentovani i kreativni tim oživio je grad Agrabu, među kojima su direktor fotografije Alen Stjuart, scenograf Džema Džekson i kostimograf Majkl Vilkinson.

Glumci:

Will Smith, Billy Magnussen, Naomi Scott, Marwan Kenzari, Mena Massoud

Režiser:

Guy Ritchie

Projekcije Bioskop 85:

30. i 31. maj u 17.30h
01. i 02. jun u 15.30h
04. i 05. jun u 17.30h

 

GODZILA 2, KRALJ ČUDOVIŠTA, 3D

Bioskop 85

 Sadržaj:

Nova priča prati herojske poduhvate kriptozoološke agencije Monarch, dok se njeni članovi sukobljavaju s ogromnim čudovištima, uključujući i moćnu Godzillu, koja se sukobljava s Motrom, Rodanom i ultimativnim neprijateljem troglavim Kingom Ghidorahom. Kada se ponovo uzdignu te drevne supervrste, za koje se smatralo da su samo mitovi, dolazi do borbe za prevlast, što će preživljavanje čovečanstva staviti pod veliki upitnik…

Glumci:

Millie Bobby Brown, Vera Farmiga, Sally Hawkins, Kyle Chandler, Ken Watanabe

Režiser:

Michael Dougherty

Projekcije Bioskop 85:

30. i 31. maj u 20.00h
01. i 02. jun u 17.30h
04. i 05. jun u 20.00h

UTEJA

 

Bioskop 85 

Sadržaj:

Film je zasnovan na istinitoj priči!  Priča prati osamnaestodogišnju Kaju i njene prijatelje koji su se zatekli u žarištu ovog terorističkog napada. Na ostrvu Uteja u trenutku napada je bilo preko 600 tinejdžera, koji su spas od pomahnitalog ubice tražili po stenama, iza drveća i u zgradama.

Glumci:

Andrea Berntzen, Elli Rhiannon Müller Osborne, Aleksander Holmen, Brede Fristad

Režiser:

Erik Poppe

Projekcije Bioskop 85:

01. i 02. jun u 20.30h


BIOSKOP 85 – CENTAR ZA KULTURU VALJEVO PRODAJA KARATA NA DAN PROJEKCIJE RADNO VREME BILETARNICE – UTORAK, SREDA, ČETVRTAK I PETAK OD 16 I 30 DO 20 SATI. SUBOTOM I NEDELJOM OD 14 I 30 DO 20 SATI. BIOSKOP 85 NE RADI PONEDELJKOM!


Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.