Repertoar Bioskopa 85 od 12. do 15. jula

Na repertoaru Bioskopu 85 od 12.  do 15. jula su tri projekcije.

Valjevo

ČUDOVIŠTANCE MOLI, sinhronizovano

Valjevo

Sadržaj:

Čudovištance Moli jedva čeka da se beba čudovište izlegne iz jajeta. Ali Molini roditelji prvo moraju otići na ostrvo s jajima kako bi sačekali da se prinova izlegne. Otkrivši da su roditelji zaboravili da ponesu njen poklon za bebu, Moli brzo kreće za njima…

Režiser:

Ted Sieger, Michael Ekblad, Matthias Bruhn

Projekcije:

12. i 13. jul u 17.30 h
14. i 15. jul u 15.30 h

VOLETI ESKOBARA

Valjevo

Sadržaj:

“Voleti Eskobara” je mafijaška biografska drama reditelja Fernanda Leona de Aranoa nastala prema memoarima Virdžinije Valeho. Donosi istinitu priču prepunu akcije i napetosti o usponu i padu kolumbijskog narko-bosa, zloglasnog Pabla Eskobara Gaviria. Film verodostojno opisuje Eskobara kao političara, čoveka naroda, razbojnika, zatvorenika, begunca i na kraju čoveka u bekstvu pred vlastitim smaknućem. Donosi nam autentično prepričan delić tamne strane svetske istorije s fokusom na njegov buran ljubavni odnos sa ambicioznom novinarkom Virdžinijom Valeho.

Glumci:

Javier Bardem, Penélope Cruz, Peter Sarsgaard

Režiser:

Fernando León de Aranoa

Projekcije:

12. i 13. jul u 20.00 h
14. i 15. jul u 17.30 h

 

MOJ LAŽNI MUŽ

Valjevo

Sadržaj:

Leonardo, sebično bogati plejboj, pada s jahte i budi se u bolnici s amnezijom. Kada njegova bivša sekretarica sazna za nesreću, odluči da mu se osveti i uveri ga da je on njen muž. Kao samohranoj majci tri ćerke, pomoć oko kuće joj je itekako dobro došla. Uskoro će ovaj bogataš raditi ono što nikada nije. Iako će mu u početku sve biti teško, Leo će na kraju ipak uspjeti da se prilagodi i počeće da voli svoj „novi” život.

Glumci:

Anna Faris, Eva Longoria, Eugenio Derbez

Režiser:

Bob Fisher, Rob Greenberg

Projekcije:

14. i 15. jul u 20.00 h

 


BIOSKOP 85 – CENTAR ZA KULTURU VALJEVO
PRODAJA KARATA NA DAN PROJEKCIJE
RADNO VREME BILETARNICE – UTORAK, SREDA, ČETVRTAK I PETAK OD 16 I 30 DO 20 SATI. SUBOTOM I NEDELJOM OD 14 I 30 DO 20 SATI.
BIOSKOP 85 NE RADI PONEDELJKOM!


Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.