Repertoar Bioskopa 85 od 30. novembra do 06. decembra

U Bioskopu 85 su tri nova filma. Projekcije će biti od 30. novembra do 06. decembra

 Valjevo

 

ROCK DOG, sinhronizovano 3D

Foto ilustracija: Valjevskaposla

Sadržaj:

Na snježnoj gori ovce žive u harmoniji, ali pas Brodi (glas Luke Wilson) koji bi ih trebao čuvati – radije svira Rock&Roll. Kada radio padne s neba u ruke tog tibetanskog mastifa, on napušta dom kako bi ostvario svoje snove i postao glazbenik, ali usput će se naći u potpuno neočekivanim situacijama.

Projekcije:

30. novembar i 01. decembar u 17:30h
02. i 03. decembar u 15:30h
05. i 06. decembar u 17:30h

 

Liga pravde ( Justice League )

Valjevo

Foto ilustracija: Valjevskaposla

Sadržaj:

Podsaknut obnovljenom verom u čovečanstvo i inspirisan Supermenovim nesebičnim činom, Bruce Wayne zatraži će pomoć svoje novootkrivene saveznice, Diane Prince, u suočavanju s najvećim neprijateljem do sada. Zajedno, Batman i Wonder Woman moraju pronaći tim super ljudi kako bi otklonili novu pretnju. I pored tima koju čine heroji Batmen, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg i Flash, možda će biti prekasno da se spasi planeta od napada katastrofalnih razmera…

Projekcije:

Drugog i trećeg decembra  u 17:30h

 

STIG’O ĆALE 2 ( Daddy`s home 2)

Valjevo

Foto ilustracija: Valjevskaposla

Sadržaj:

U nastavku svetskog hita iz 2015. godine, otac (Mark Valberg) i očuh (Vil Farel) udružili su snage kako bi svojoj deci priredili nezaboravan Božić. Međutim, njihov odnos biće pred velikim izazovom kada Dastijev otac, mačo i šmeker stare škole (Mel Gibson) i Bredov preemotivni tata, Ded (Džon Litgou) stignu, taman na vreme da praznike pretvore u opšti haos.

Projekcije:

Od 30. novembra do 06. decembra  u 20:00h

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.