Reporteri VAmateri: Čarobno jutro u našem gradu

Sa lica mesta fotografije šalju naši “Reporteri VAmateri”.

Ponedeljak ujutru, nije baš omiljen dan svim ljudima koji su jutros poranili na posao, ali ono što čoveku ume da omekša srce je izlazak sunca i svež jutarnji vazduh. E pa tako nije bilo i ovog jutra.

Dočekale su nas prepune kante i smrad koji se širio oko njih. Hvala JKP Vidrak za ovako divno jutro u ime svih Valjevaca ali i u ime sve dece vrtića Naša radost za ovakvo čarobno jutro. Nadam se da ste propustili da napišete i koju kaznu za parkiranje kao što propustite da ispraznite kante u gradu.


Valjevskaposla su uvela posebnu karticu pod nazivom „Reporteri VAmateri s lica mesta javljaju“, u kojoj ćete (po)moći da svojim fotografijama skrenete pažnju našim ostalim sugrađanima na dešavanja oko vas, ukažete na problematiku sa kojom se susrećete, pohvalite nečiji rad, ili jednostavno zabeležite fotoaparatom odnosno mobilnim telefonom nešto interesantno što mislite da vredi pomena.

U susret zajedničkoj akciji vas i nas, pišite nam i šaljite svoja foto zapažanja na email adresu [email protected], sa naznakom „Reporteri VAmateri“ ili u inbox naše Facebook stranice Valjevskaposla.


 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.