Reporteri VAmateri: Da li je cena upola manja ako se vidi samo pola spomenika?

Sa lica mesta fotografije šalju naši “Reporteri VAmateri”.

 

 

Prema podacima na portalu JKP Vidraka,  SLUŽBA “ GROBLJА“ je zadužena za održavanje groblja, da li je cena upola manja ako se od trave vidi samo pola spomenika, treba pitati nadležne iz ovog preduzeća.

Valjevo

Print screen “http://vidrakvaljevo.com/sluzbe/sluzba-groblja/”


Valjevskaposla su uvela posebnu karticu pod nazivom „Reporteri VAmateri s lica mesta javljaju“, u kojoj ćete (po)moći da svojim fotografijama skrenete pažnju našim ostalim sugrađanima na dešavanja oko vas, ukažete na problematiku sa kojom se susrećete, pohvalite nečiji rad, ili jednostavno zabeležite fotoaparatom odnosno mobilnim telefonom nešto interesantno što mislite da vredi pomena.

U susret zajedničkoj akciji vas i nas, pišite nam i šaljite svoja foto zapažanja na email adresu [email protected], sa naznakom „Reporteri VAmateri“ ili u inbox naše facebook stranice Valjevskaposla

S poštovanjem,
Vaš grad – Vaš portal!


 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

One comment

  1. Prvo sam smatrala da se brdjanci sale. A onda sam uvidela njihovu snagu i slobodan duh. Brdjani pre godinu dana se pobunili, ne vidim ime momka koji ih vodi ali vidim na medijima (tv) da kao i ostali u Brdjanima problemu prilaze odmah. Sta je to? E to je tim koji pobedjuje! Krivo mi je da u mojoj Kolubari II nemam takve ljude. Pa borili su se sami protiv krsenja Zakona i sistema. Drzeci se zakona, pobedili mocnike lokalne. Sad kontra ono za sta su ih optuzivali nije tacno. Oni su se borili da sprece aleju ali Ljubu nece da daju, hoce spomenik, zele park i hram sa Popovicem kao delom celine.
    Momak, devojke, momci stanovnici Brdjana, zelim da znam hocete li uspeti u nameri da nam promenite sves, da nas probudite. Ako se na izborima pojavite kao gradjani imate podrsku iz ulaza mog. Pa zar treba momak iz Brdjana da budi Gradac, Klicevac i poziva na bunt ali i akciju. Poziva na Zakonsko pravo zbog necinjenja, a odmah daju resenje narod zbor da sredimo. Prosto ne verujem da verujete da Valjevo vredi. Sada shvatila vas slogan, opameti.se…