Reporteri VAmateri: Da li kod nas stvarno nešto radi ?!

Sa lica mesta fotografije šalju naši “Reporteri VAmateri”.

Zadnjih nekoliko dana učestalo dobijamo sugestije od sugrađana na rampu koja se nalazi na pružnom prelazu na zaobilaznici oko grada.

I stalno se postavlja pitanje, da li treba da se dogodi nesreća da bi rampa proradila … premotavajući film unazad, ne mogu izbrojati koliko je samo nesrećnih slučajeva bilo na tom potezu. I … mislim da je svaki komentar suvišan !!!

Sl1


Valjevskaposla su uvela posebnu karticu pod nazivom „Reporteri VAmateri s lica mesta javljaju“, u kojoj ćete (po)moći da svojim fotografijama skrenete pažnju našim ostalim sugrađanima na dešavanja oko vas, ukažete na problematiku sa kojom se susrećete, pohvalite nečiji rad, ili jednostavno zabeležite fotoaparatom odnosno mobilnim telefonom nešto interesantno što mislite da vredi pomena.

U susret zajedničkoj akciji vas i nas, pišite nam i šaljite svoja foto zapažanja na email adresu [email protected], sa naznakom „Reporteri VAmateri“ ili u inbox naše facebook stranice Valjevskaposla

S poštovanjem,
Vaš grad – Vaš portal!


 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.