Reporteri VAmateri: Neko je zaboravio da ugasi svetlo!

Sa lica mesta fotografije šalju naši “Reporteri VAmateri”:

Ove fotografije stigle su u našu redakciju sa pojašnjenjem da su slikane jutros oko 11 časova u delu Sinđelićeve ulice i delu Petog puka. Komentar koji je naš današnji “Reporter VAmater” napisao uz poslate fotografije glasi:

“Neko je očigledno zaboravio da ugasi svetlo! A, možda i namerno gori, da kad nam jednom ne svane da vidimo gde smo!?!”

 


Valjevskaposla su uvela posebnu karticu pod nazivom „Reporteri VAmateri s lica mesta javljaju“, u kojoj ćete (po)moći da svojim fotografijama skrenete pažnju našim ostalim sugrađanima na dešavanja oko vas, ukažete na problematiku sa kojom se susrećete, pohvalite nečiji rad, ili jednostavno zabeležite fotoaparatom odnosno mobilnim telefonom nešto interesantno što mislite da vredi pomena.

U susret zajedničkoj akciji vas i nas, pišite nam i šaljite svoja foto zapažanja na email adresu [email protected], sa naznakom „Reporteri VAmateri“ ili u inbox naše Facebook stranice Valjevskaposla.

S poštovanjem,
Vaš grad – Vaš portal!


Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

3 comments

  1. Jedini apoliticni portal u Va … a sto se sijalica tiče to su one sto se gase noću a pale danju !!!

  2. Da u pravu si … pitanje je koliko će biti još dugo bez uticaja političkih partija … tako svi krenu, pogledajte Kolubarske o Va Mediji da ne govorim … sumnjam da će biti bez političkih začina kada ih ovi lopovi malo pomažu !!!

  3. Kakav si ti Sinisa nama kralj !!! Čekamo ponudu …