Reporteri VAmateri: Nije kriv “Vidrak”, kriva je…

Sa lica mesta fotografije šalju naši “Reporteri VAmateri”.

Posle oluje koja je zadesila naš grad, polomljenog granja ima na sve strane. Fotografije koje su nam stigle u  inbox slikane su u delu između Uzun Mirkove ulice i Kolubare 2. Na Fejsbuku naši sugrađani apeluju i podsećaju da bi to možda posle sedam dana trebalo počistiti i za sve krive JKP Vidrak, međutim detaljnim istraživanjem utvrdili smo ko je kriv za ovo:

KRIVA JE JESEN

Zašto je lišće postalo žuto?
-sever je, kažu, kašljao, ljuto.
Zašto su toliki pljuskovi pali?
To su  se oblaci rasplakali!

Zašto se vrba još više sagla?
E, nju je pritisla najteža magla….
A zašto je cela priroda siva?

Jesen je kriva…

Jesen je kriva…

 


Valjevskaposla su uvela posebnu karticu pod nazivom “Reporteri VAmateri”, u kojoj ćete (po)moći da svojim fotografijama skrenete pažnju našim ostalim sugrađanima na dešavanja oko vas, ukažete na problematiku sa kojom se susrećete, pohvalite nečiji rad, ili jednostavno zabeležite fotoaparatom odnosno mobilnim telefonom nešto interesantno što mislite da vredi pomena.

U susret zajedničkoj akciji vas i nas, pišite nam i šaljite svoja foto zapažanja na e-mail adresu [email protected], sa naznakom “Reporteri VAmateri” ili u inbox naše Facebook stranice Valjevskaposla.


 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.