Reporteri VAmateri: Prolećno (ne)raspremanje Valjeva

Sa lica mesta fotografije šalju naši “Reporteri VAmateri”.

Naša zabrinuta sugrađanka nam je poslala pismo u kome kaže:

“Ovo je ulica Radovana Dragovića iznad 2. osnovne škole i iznad obdaništa Vidra.  Ovuda deca svaki dan idu u školu i u obdanište, a mi od zmija zbog nesavesnih vlasnika parcela i opštine koja ne krči svoje ne možemo da živimo. Predzadnja slika je deo ovogodišnjeg ulova, a bilo ih je već preko 20.”

 


Valjevskaposla su uvela posebnu karticu pod nazivom „Reporteri VAmateri s lica mesta javljaju“, u kojoj ćete (po)moći da svojim fotografijama skrenete pažnju našim ostalim sugrađanima na dešavanja oko vas, ukažete na problematiku sa kojom se susrećete, pohvalite nečiji rad, ili jednostavno zabeležite fotoaparatom odnosno mobilnim telefonom nešto interesantno što mislite da vredi pomena.

U susret zajedničkoj akciji vas i nas, pišite nam i šaljite svoja foto zapažanja na email adresu [email protected], sa naznakom „Reporteri VAmateri“ ili u inbox naše facebook stranice Valjevskaposla

S poštovanjem,
Vaš grad – Vaš portal!


 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.