Reporteri VAmateri: PSD Magleš – Kanjon Crne reke – Nedelja 26.08.2018

Sa lica mesta fotografije šalju naši “Reporteri VAmateri”.

Tri planinarska društva u kanjonu Crne reke,Magleš Valjevo sa 20 planinara,Ćira Lajkovac sa 7 planinara i Vis Lazarevac sa 5 planinara.

Valjevo

Avantura u pravom biseru valjevskog kraja, kupanje u više kadica, spretnost na zavidnom nivou jer niko nije upao ceo u vodu.

Valjevo

Odlična saradnja svih planinara,raj za oči i dušu. Okupljanje u domu PSD Magleš na Poljanama.

Start na stazu od Stražare u 08:40 ,Ljuti krš,silazak u Crnu reku ,kanjonom do Podbukova , svi na cilju u 16:00.

Zanimljivo kamenje u kanjonu.

Ručak kod Milje u etno domaćinstvu Obradović, iako gladni kao vukovi nismo uspeli pojesti sve.

Vidimo se na sledećim akcijama PSD Magleš Valjevo.
Samo V E D R O !!

 

 


Valjevskaposla su uvela posebnu karticu pod nazivom “Reporteri VAmateri”, u kojoj ćete (po)moći da svojim fotografijama skrenete pažnju našim ostalim sugrađanima na dešavanja oko vas, ukažete na problematiku sa kojom se susrećete, pohvalite nečiji rad, ili jednostavno zabeležite fotoaparatom odnosno mobilnim telefonom nešto interesantno što mislite da vredi pomena.

U susret zajedničkoj akciji vas i nas, pišite nam i šaljite svoja foto-zapažanja u inbox naše Facebook stranice Valjevskaposla, ili na e-mail adresu [email protected], sa naznakom “Reporteri VAmateri”.


 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.