Reporteri VAmateri: PSD Magleš – Kostajnik 748 m

Sa lica mesta fotografije šalju naši “Reporteri VAmateri”.

P.S.K. Soko Krupanj nas je pozvao i  planinari PSD Magleš Valjevo (11 planinara) učestvuju i planinarskoj akciji koja se održava već 10 put. Staza je duga oko 12 km ,spada u srednje zahtevne i pored samog vrha se posećuje pećina Bobarna i dva slapa na Petrića reci.

Valjevo

Valjevo

Polazak je od škole u selu Kostajnik ,visinska razlika oko 415 m.

Po završetku smo bili u poseti Dobropotočkoj crkvi ,u sklopu su mezeji pčelarstva,gljiva,starih zanata itd. Ovde se mora doći ponovo.

Sa vrha se pruža pogled na Boranju ,Jagodnju, Sokolske planine,Torničku Bobiju, Jablanik,Medvednik,Cer ,Gučevo. Na stazi ima izvor pitke vode,pećina Bobarna.

 


Valjevskaposla su uvela posebnu karticu pod nazivom “Reporteri VAmateri”, u kojoj ćete (po)moći da svojim fotografijama skrenete pažnju našim ostalim sugrađanima na dešavanja oko vas, ukažete na problematiku sa kojom se susrećete, pohvalite nečiji rad, ili jednostavno zabeležite fotoaparatom odnosno mobilnim telefonom nešto interesantno što mislite da vredi pomena.

U susret zajedničkoj akciji vas i nas, pišite nam i šaljite svoja foto-zapažanja u inbox naše Facebook stranice Valjevskaposla, ili na e-mail adresu [email protected], sa naznakom “Reporteri VAmateri”.


 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.