Reporteri VAmateri: Vidraku platiš pa se sam alatke latiš

Sa lica mesta fotografije šalju naši “Reporteri VAmateri”.

20170524_193603

Naš stalni pratilac nam je poslao slike i požalio se da nije mogao obići grob svog oca i svoje majke od korova i trave na Kličevačkom groblju. Pošto je redovno uplatio svoje obaveze prema JKP Vidraku latio se posla i sam počupao korov i pokosio travu do groba svojih roditelja.

Prema podacima na portalu JKP Vidraka,  SLUŽBA “ GROBLJА“  vrši upravljanje grobljima, sahranjivanjima, održavanje grobalja i objekata koji se nalaze u sklopu groblja, održavanje pasivnih grobalja iskop, ekshumaciju i prenos posmrtnih ostataka, prevoz posmrtnih ostataka i prevoz pogrebne opreme.

Sajt

Print screen “http://vidrakvaljevo.com/sluzbe/sluzba-groblja/”


Valjevskaposla su uvela posebnu karticu pod nazivom „Reporteri VAmateri s lica mesta javljaju“, u kojoj ćete (po)moći da svojim fotografijama skrenete pažnju našim ostalim sugrađanima na dešavanja oko vas, ukažete na problematiku sa kojom se susrećete, pohvalite nečiji rad, ili jednostavno zabeležite fotoaparatom odnosno mobilnim telefonom nešto interesantno što mislite da vredi pomena.

U susret zajedničkoj akciji vas i nas, pišite nam i šaljite svoja foto zapažanja na email adresu [email protected], sa naznakom „Reporteri VAmateri“ ili u inbox naše facebook stranice Valjevskaposla

S poštovanjem,
Vaš grad – Vaš portal!


 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

One comment

  1. Znaju samo pare da uzmu a ceo grad je u djubretu i korovu… Đole vrati se….