Rukovodstvo valjevskog SSP-a podnelo ostavke i napustilo partiju sa još nekoliko članova

Branko Ivković, predsednik Gradskog odbora Stranke slobode i pravde Valjevo obavestio je javnost da su on i potpredsednica GrO SSP Anđelka Đuričić Rakić podneli ostavke na stranačke funkcije i zajedno sa još nekoliko članova valjevskog odbora SSP-a podneli zahteve za istupanje iz te partije. Kao razlog Ivković je u saopštenju naveo “apsolutne neslaganje” sa politikom koju od aprilskih izbora naovamo vodi rukovodstvo SSP-a.

SSP

Branko Ivković i Anđelka Đuričić Rakić na jednoj od konferencija za medije SSP-a / Foto: Valjevska posla

“Ovim putem obaveštavamo javnost da su ostavke u Gradskom odboru Stranke slobode i pravde Valjevo podneli predsednik GrO Branko Ivković, potpredsednik GrO Anđelka Đuričić Rakić, članovi Gradskog odbora Jelena Kovanović, Jelena Branković, Snežana Kačarević i Stefan Jakovljević, kao i da su isti podneli zahteve za istupanje iz navedene stranke. Razlog za ovakvu odluku je apsolutno neslaganje navedenih članova GrO SSP Valjevo sa politikom rukovodstva Stranke slobode i pravde u protekla dva meseca od parlamentarnih i predsedničkih izbora održanih u aprilu mesecu ove godine”, navodi se u inofrmacijiza javnost koju je potpisao Branko Ivković.

Prostorije GrO SSP Valjevo / Foto: Valjevska posla

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.