Rvač “Mladosti” Ognjen Pešić osvojio bronzu u Zrenjaninu

Rvač valjevske “Mladosti” Ognjen Pešić osvojio je bronzanu medalju na Međunarodnom memorijalnom turniru “Darko Nišavić” u Zrenjaninu.

1000000913

Ognjen Pešić, RK Mladost

Na ovom Međunarodni memorijalnom turniru koji je održan u subotu, 1. juna, u Zrenjaninu, učestvovalo 29 ekipa iz 10 zemalja. Rvački klub Mladost iz Valjeva nastupao je sa 3 borca, a najuspešniji je bio Ognjen Pešić, koji je u izuzetno jakoj konkurenciji osvojio bronzanu medalju.

Pešić je do bronze je došao sa dve pobede i porazom od predstavnika Hrvatske. Malo je nedostajalo za ulazak u finale, gde bi ga, može se reći, čekao lakši posao.

“Veliki rezultat za Pešića koji iz godine u godinu sve više napreduje i postiže bolje rezultate. Upravo to je i nešto čemu težimo, da kontinuiranim radom dolazimo do juniorskih i seniorskih medalja. Najteži deo posla je motivisati nekog da se i kao senior nadmeće u teškim mečevima i turnirima, ali kao što mi volimo da kažemo – da je rvač biti lako, rvač bi se zvao svako”, ističu iz RK Mladost.

Narednog vikenda rvače “Mladosti” očekuje takmičenje na Memorijalnom turniru “Ivan Frgić Žuti” u Somboru.

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

Leave a Reply