Rvači “Mladosti” Ognjen Pešić i Uroš Kojić bronzani na Prvenstvu Srbije

Proteklog vikenda u Subotici održano je Prvenstvo Srbije u rvanju grčko-rimskim stilom  za kadete i mlađe pionire. Rvački klub Mladost iz Valjeva nastupao je sa 6 kadeta, a Ognjen Pešić i Uroš Kojić su uspeli da osvoje bronzane medalje.

IMG-99ebff0376138ffe76ad4a45403aa0e3-V

U kategoriji 97 kilograma, Pešić Ognjen je došao do bronze uz 3 pobede i jedan poraz od kadetskog šampiona Stevana Kojića iz zrenjaninskog Proletera. Uroš Kojić, takođe se okitio bronzanim odličjem nakon što je zabeležio 3 pobede i poraz od mladog Alije Arijana iz Šabačkog Viteza.

IMG-a4bb32182d9fc57db3ec5ddedabe65df-V

“Sagledavajući rezultate možemo reći da smo podbacili u odnosu na planirano. Jednostavno rvački sport je potpuno nepredvidiv i to svemu i daje draž. Kojić je samo 3 vikenda ranije u Valjevu pobedio osvajača turnira Arijana. Pešić još uvek nije pronašao rešenje za Stevana Kojića koji je u reprezentativnom programu duže vreme. Očekivalo se tu još medalja, ali idemo dalje predano i posvećeno ovo je odlična generacija i pitanje je momenta kada će zasijati punim sjajem”, istakli su iz RK Mladost.

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

Leave a Reply