Sajam zapošljavanja u Valjevu

Nacionalna služba za zapošljavanje – Filijala Valjevo organizuje Sajam zapošljavanja, koji će biti održan 20. aprila 2018. godine,  od 10 do 13 časova, u hotelu „Grand“ u Valjevu.

Valjevo
Na osnovu do sada registrovanih  prijava potreba, na Sajmu će oko 40 poslodavaca ponuditi oko  250 slobodnih radnih mesta.  Traženi su radnici u proizvodnji,  radnici u turizmu i ugostiteljstvu, prodavci, savetnici u osiguranju, komercijalisti, vozači, šivači, pekari, radnici građevinske struke, radnici grafičke struke, radnici mašinske struke, veterinari, informatičari, inženjeri građevine, inženjeri tehnologije, ekonomisti i drugi.

Poslodavci su iskazali potrebu za zapošljavanjem lica svih stepena stručnosti i obrazovnih profila, osim zanimanja iz oblasti medicine. Na Sajmu će poslodavci biti u mogućnosti da iskažu svoje kadrovske potrebe i jednostavno i brzo pronađu potrebne radnike. Na raspolaganju im je i besplatna profesionalna selekcija prilikom izbora kandidata, mogućnost dodele finansijskih sredstava i korišćenja finansijskih olakšica pri zapošljavanju.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.