Saopštenje gradonačelnika Valjeva: “Jako sam ponosan na svoje sugrađane koji nisu iskazali podršku SSP-u i njihovom skupu”

Povodom konferencije za novinare koju su u subotu o Valjevu održali lideri SSP-a Dragan Đilas i Marinika Tepić, saopštenjem za javnost oglasio se gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković. Saopštenje prvog čoveka Valjeva prenosimo u celosti.

Lazar Gojković, gradonačelnik Valjeva

Kao gradonačelnik Valjeva i prvi na listi “Aleksandar Vučić – Za našu decu” na poslednjim lokalnim izborima u Valjevu, osećam potrebu da se danas oglasim ovim saopštenjem i iznesem par zapažanja povodom konferencije za novinare koju su danas održali Dragan Đilas i Marinika Tepić u našem gradu.

Ne mogu da sakrijem svoje veliko nezadovoljstvo činjenicom da Đilas nije mogao da se seti nijedne dobre stvari koju je uradio u Valjevu dok je bio na vlasti. Đilas je to i potvrdio pred prisutnim novinarima rekavši da će proveriti i poslati ukoliko nađe neki podatak.

Poražavajuće je doći u jedan grad za koji tvrdite da ga jako poštujete, a ne znati da li ste ikada bilo šta uradili za njega i njegove stanovnike. Jako sam ponosan na svoje sugrađane koji danas nisu iskazali podršku SSP-u i njihovom skupu, jer su bukvalno svi prisutni stali pod jednu krošnju drveta, uključujući i slučajne prolaznike koji su se tu zatekli.

Politika SSP-a je politika prošlosti i za razliku od Dragana Đilasa ja ću se kao gradonačelnik Valjeva sa ponosom sećati jednog dana svih dobrih stvari koje smo uradili za Valjevo. Brza saobraćajnica Iverak-Lajkovac, ulaganje u industrijsku zonu i dolazak dva velika investitora, rekonstrukcija Gerontološkog centra i Doma zdravlja, rekonstrukcija Ulice Vuka Karadžića, kao i izgradnja sportske hale, su samo deo naše realnosti i itekako vidljiva podrška Vlade Republike Srbije i predsednika države Aleksandra Vučića.

Pričati o tome kako se drugi voze rols-rojsevima, a onda doći danas u Valjevo sa dva automobila vrednosti skoro 200.000 evra govori o duplim aršinima onih koji bi da menjaju Valjevo i državu.

Ovaj grad se menja, ali zahvaljujući građanima Valjeva, lokalnoj samoupravi i podršci države, a ne demagogijom koja nam je plasirana do 2012. godine i pljačkaškim privatizacijama širom Srbije za vreme vlasti kojoj je pripadao i Dragan Đilas.

Lazar Gojković”

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.