Saopštenje GrO SNS Valjevo: Nosilac izborne liste Lazar Gojković

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo saopštio je da je usvojena lista kandidata za predstojeće lokalne izbore i da će Lazar Gojković biti nosilac liste u Valjevu. U saopštenju valjevskih naprednjaka piše da je Lazar Gojković (36) zvanično izabran na sastanku Gradskog odbora, da je oženjen, otac jednog deteta i da je svojim predanim radom i zalaganjem preporučio sebe za prvog čoveka SNS-a u Valjevu u narednom periodu. Navedeno je da Lazar Gojković ima visoko obrazovanje i da nema nijednu mrlju u svojoj karijeri.

Foto: Print Screen YouTube kanal TVA plus / Gostovanje Lazara Gojkovića u Jutarnjem programu Televizije Valjevo Plus, 9. novembra 2017.

“Gojković se predstavio svim članovima Gradskog odbora i izjavio da je velika čast i obaveza biti nosilac liste Srpske napredne stranke. Posebno se zahvaljujem predsedniku Aleksandru Vučiću i Izvršnom odboru stranke na ukazanom poverenju. Pokušaćemo da animiramo što veći broj onih koji 2016. nisu izašli na izbore i one koji su tada bili neopredeljeni. On je pohvalio dosadašnji rad Gradskog odbora Srpske Napredne Stranke u Valjevu i poručio je da se zajedničkim snagama naprave odličan izborni rezultat. Svoje izlaganje je završio rečima “Za Valjevo, za Srbiju i našu decu!” Na odboru je izglasana lista sa 51 kandidatom za odbornike, a atmosfera među članovima je bila kolegijalna”, navodi se u saopštenju GrO SNS Valjevo.

Srpska napredna stranka

Jop se kaže da je član Izvršnog odbora i koordinator Srpske napredne stranke za Kolubarski i Mačvanski okrug Branislav Malović izjavio da SNS na teritoriji Kolubarskog okruga ima tri nova nosioca lista, što je znak da se stranka podmlađuje i da se prilika daje mladim i novim ljudima sa velikom energijom.

“Malović je najavio da će predsednik Srbije i Srpske Napredne Starnke Aleksandar Vučić u Valjevo doći 22. aprila i da će to biti prilika da svi dočekaju čoveka koji je promenio Srbiju. Vesto o dolasku predsednika u Valjevo svi prisutni su dočekali velikim aplauzom. Srpska napredna stranka u Valjevu spremna izlazi na lokalne izbore, sa novim, mladim licima i očekuje izborni rezultat koji će pokazati da građani cene sve što je Srpska Napredna Stranka na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem uradila za Srbiju, Kolubarski okrug i Valjevo. Pozivamo sve građane da na sledeće izbore izađu masovno i omoguće nastavak preporoda Srbije i stvaranja boljih uslova za život budućih generacije. Za Valjevo, Kolubarski okrug, Srbiju i našu decu”, saopštili su valjevski naprednjaci.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.