MOUNTAIN MUSIC FEST 2017.

Mountain Music Fest održaće se 19. avgusta na ski stazi Crni vrh na Divčibarama.
Od izvođača na sceni će se naći: Zemlja Gruva, Marko Louis, Kralj Čačka, ZAA, Uroš Spasojević Project, SinKuba i Valternativa Radio.

Za posetioce festivala biće organizovan niz dodatnih sadržaja u koja se mogu uključivati prema svojim željama i afinitetima. U ponudi će se naći: Avantura park, Astro Vibes, Yoga livadica, Color Run, Divčibare forest, Orijentiring, Na pivu sa naučnikom, Skulptura, Jake cure. Za najmlađe posetioce biće upriličene radionice: Lutkice i Moje čedo, a društvene igre koje će se igrati na drugom po redu Mountain Music Fest-u su: Karum i Mankala. Reprezentacija Srbije u karumu će otvoriti ovogodišnji festival.

Slogan “Začini dan!” – poziv je za sve koje žele da bar jedan dan provedu u prirodi vazdušne banje Divčibare.

Mountain music fest organizuje grupa mladih entuzijasta iz Valjeva, koji su nakon uspešnog organizovanja ovog festivala u prošloj godini odlučili ponovo da krenu u avanturu kreiranja još sadržajnijeg festivala.
Festival se otvara u subotu, 19. avgusta 2017. u 12 časova i traje do 23 sata.
Karte će se prodavati na samom festivalu, a cena karte biće 500 dinara. Za posetioce ispod deset godina ulaz je besplatan.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.