“Sat za našu planetu” večeras od 20:00 do 21:00 sat

Manifestacija “Sat za našu planetu”, koju organizuje Društvo istraživača “Vladimir Mandić-Manda” u saradnji sa gradom Valjevom, održaće se večeras na Platou Centra za kulturu. Počinje u 20:00 i trajaće do 21:00 sat.  Inače, ova manifestacija održava se na globalnom nivou i ima za cilj da skrene pažnju na veliki problem svetlosnog zagađenja.

Obeležavanje manifestacije “Sat za našu planetu” 2017. godine

Društvo istraživača “Vladimir Mandić-Manda” i grad Valjevo pozivaju sve sugrađane da, kao i prethodnih godina, na što više lokacija u gradu isključe osvetljenje i time omoguće da i naš Grad dospe na listu od preko 7.000 gradova u kojima se širom sveta organizuje ovaj događaj.

Za ovogodišnji “Sat za našu planetu”, predlog lokacija na kojima će biti ugašeno osvetljenje je sledeći: Centar za kulturu Valjevo (sama lokacija događaja), Park preko puta CZK, Muselimov konak, Desankin spomenik, Pešačka zona-Knez Miloševa i Bašta Doma vojske.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.