“Sat za našu planetu” večeras od 20:00 do 21:00 sat

Manifestacija “Sat za našu planetu”, koju organizuje Društvo istraživača “Vladimir Mandić-Manda” u saradnji sa gradom Valjevom, održaće se večeras na Platou Centra za kulturu. Počinje u 20:00 i trajaće do 21:00 sat.  Inače, ova manifestacija održava se na globalnom nivou i ima za cilj da skrene pažnju na veliki problem svetlosnog zagađenja.

Obeležavanje manifestacije “Sat za našu planetu” 2017. godine

Društvo istraživača “Vladimir Mandić-Manda” i grad Valjevo pozivaju sve sugrađane da, kao i prethodnih godina, na što više lokacija u gradu isključe osvetljenje i time omoguće da i naš Grad dospe na listu od preko 7.000 gradova u kojima se širom sveta organizuje ovaj događaj.

Za ovogodišnji “Sat za našu planetu”, predlog lokacija na kojima će biti ugašeno osvetljenje je sledeći: Centar za kulturu Valjevo (sama lokacija događaja), Park preko puta CZK, Muselimov konak, Desankin spomenik, Pešačka zona-Knez Miloševa i Bašta Doma vojske.

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*