Sedma žrtva korona virusa u Srbiji

Iznoseći najnovije podatke, dr Verica Jovanović, direktorka Instituta “Batut”, na današnjoj konferenciji za medije, rekla je da je pored dve preminule osobe na Infektivnoj klinici u Beogradu, preminuo još jedan pacijent star 48 godina, koji je poslednjih dana bio na respiratoru. Tako da je sada u Srbiji sedam žrtava od posledica koronavirusa.

Koronavirus

Izvor: RTS printscreen

Prema njenim rečima, prva od tri žrtve danas bolovao je od hroničnih bolesti, imao je hipertenziju, bolest pluća, i dijabetes. Drugi smrtni ishod je bio u Nišu i ta osoba se nalazila na respiratoru.

“Nažalost, pored navedenih imamo još jedan smrtni slučaj koji se danas dogodio. Težak je dan, jer u jednom danu imamo tri smrtna ishoda. U “Dragiši Mišović” preminula je još jedna osoba, stara 48 godina”

Korona virus
“Naša i vaša misija je da se poštuju sve preporuke zdravstvenog sektora, da bi trebalo držati distancu među najbližima i u radnom okruženju, da se ne bi širio korona virus među ljudima. Životno doba pacijenata koji najčešće stradaju teži starijem životnom dobu. Zato apelujem na penzionere da ne izlaze na ulice i da poštuju mere, jer se zdravlje čuva na ovakav način. Ovako nećemo dovoditi živote u rizik”, naglasila je ona.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.