Sedmomilioniti frižider u Gorenje fabrici dodeljen dugogodišnjoj radnici

Koliko često čujete da neko radi u istoj firmi ili kompaniji duže od decenije? Slavica Ristivojević je jedna od retkih koja se može pohvaliti radom više od trinaest godina u jednoj firmi. Ona je dugogodišnji radnik Gorenje fabrike u Valjevu, a nedavno je njen trud i zalaganje obeležen posebnim poklonom.

Zahvaljujući kvalitetnom radu, u postrojenju u Valjevu je u maju proizveden jubilarni sedmomilioniti frižider. Proizvodi sa ovakvom simbolikom se tradicionalno uručuju zaposlenim kolegama u valjevskoj fabrici. Kako bi iskazali zahvalnost Slavici koja u fabrici radi od njenog otvaranja u Valjevu 2006. godine, njene kolege u Gorenju uručile su joj ovaj poseban aparat.

»Iako jubilaran, sedmomilioniti frižider, za mene je više nego simboličan. Mojoj porodici i meni olakašaće brigu o kući i ulepšati porodični dom za dugi period pred nama. Jako sam srećna što su me baš moje kolege i najbliži saradnici izabrali za ovu nagradu, jer sa njima svakog dana delim mnogo više od zajedničkog posla, što potvrđuju i trenuci kao što je ovaj.« izjavila je Slavica Ristivojević prilikom svečanog uručenja.

Gorenje Valjevo

O uspehu kompanije Gorenje osim proizvodnih rezultata svedoče i ambiciozni planovi koji će doneti i novih 1000 radnih mesta pored trenutnih nešto više od 1600 zaposlenih. Pored preseljenja poslednje linije ugradnih frižidera iz Velenja, čime je valjevska fabrika postala centar za rashladnu tehnike Hisense Grupe u Evropi, uz planirano proširenje kapaciteta za 750.000 uređaja godišnje, sva je prilika da se neće dugo čekati na proslavu osmomilionitog Gorenje frižidera.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.