SNS i SPS dogovorili da odvojeno idu na republičke izbore, a na lokalu …

Srpska napredna stranka i Socijalistička partija Srbije postigle su dogovor o izlasku na predstojeće parlamentarne izbore. Dve stranke dogovorile su se da će na izbore izaći odvojeno, iako je prethodnih dana bilo reči da bi mogli da izađu sa zajedničkom listom. Pominje se da zajednički nastup dve vladajuće stranke nije isključen na pojedinim mestima na lokalu.

 

“Poštujući i uvažavajući politički identitet SNS-a i SPS-a i imajući u vidu političku snagu i jedne i druge stranke, dogovoreno je da i SNS i SPS idu na predstojeće izbore odvojeno, odnosno svaka na svojoj listi, s tim što smo spremni da posle izbora razgovaramo o nastavku saradnje, upravo po ovim pitanjima o kojima smo i razgovarali, imajući u vidu analizu rezultata u prethodnom mandatu”, rekao je potpredsednik SNS-a MilošVučević, a prenosi RTS. On je isto tako i napomenuo da zajednički nastup nije isključen na pojedinim mestima na lokalu.

Predsednik SPS-a Ivica Dačić izjavio je da je ideja SPS-a kako god izašli na izbore vezana za nastavak saradnje s Aleksandrom Vučićem i SNS-om.

“Kako god izašli na izbore, naša ideja jeste vezana za nastavak saradnje sa Aleksandrom Vučićem i Srspkom naprednom strankom, jer je najveći interes Srbije da se razvija, da jača svoju poziciju i da u teškim vremenim koja nas čekaju, imamo jedinstvo”, naglasio je Dačić na konferenciji za medije povodom 30 godina SPS-a, a prenosi N1.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

One comment

  1. Толико је људи на друштвеним мрежама против ваљевске власти, да се чини како их је страшно лако победити на изборима. Па, изађите вала и на једне и на друге, пустите оне ловане из БГ опозиције, нафатирали се само тако, а нас голоруке и гологузе хушкају да бојкотујемо, уместо да су одрешили кесу и скупили милијарду евра, да МИЛИЈАРДУ ЕВРА, за плаћање својих гласача. Је ли власт на разне начине плаћа своје гласаче, да не детаљишем, и то годинама, кад би се те бројке сабрале, испало би милијарде и милијарде, а ови из опозиције оће и да стисну и да прдну, него по 1000 евра у милион домаћинстава, придружило би се још неколико стотина хиљада захвалне родбине, па да видиш, бато, како кад је подмазано иде само тако. Овако, хоће да сачувају паре ови из опозиције, да их ништа не кошта, па сваки сељак је паметнији од њих: да би нешто дало плод, мора да се посади, посеје, мрзи ме даље да елаборирам, а пара да има, има, сами су признали, сами!