SNS Valjevo: “Narod zna i pravi razliku”

“Kada jedna politička opcija postane u toj meri prihvaćena od naroda, kao što je to Srpska napredna stranka, ne treba da čudi što oni koji nikada nisu ništa učinili za svoj grad i svoj narod kao jedini argument imaju prepisane floskule i mantre onih koji su isti taj narod doveli do ivice propasti. Uspesi i rad su merljiva kategorija i daleko su vidljiviji i trajniji nego zlurado komentarisanje onih kojima ništa drugo i nije preostalo.

Rad, marljivost i posvećenost predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, je merljiv i lako dokaziv argument i kao takav je prepoznat od srpskog naroda. Dugogodišnja i stroga selekcija, kao i konkretna ostvarenja, uverili su nas u njegove progresivne namere, a izbor mirne i mudre politike, svakodnevno nam uliva optimizam i sigurnost.

U poslednje vreme primećujemo uporne pokušaje pojedinih političkih grupacija kao što je to Socijalistička partija Srbije u Valjevu, da pokažu da je njihova podrška predsedniku Aleksandru Vučiću, veća od podrške koju svojim glasovima daju članovi Srpske napredne stranke kao i građani Srbije. Raduje nas činjenica da se ova partija u Valjevu budi i da kao jedini mogući ishod vidi program i rad Srpske napredne stranke i predsednika Srbije, Aleksandra Vučića. Da su građani Valjeva i članstvo Socijalističke partije Srbije razumeli poruku svog gradskog rukovodstva, da jedina opcija koja nešto može da promeni na bolje jeste Srpska napredna stranka, svedoče upravo dojučerašnji članovi Socijalističke partije Srbije koji učlanjenjem u Srpsku naprednu stranku potvrđuju merljivost i rezultate rada naše stranke i našeg predsednika. Da li postoji veći dokaz uspešnosti od činjenice da jedna opoziciona partija snažno aplaudira predsedniku Srpske napredne stranke i predsedniku Srbije? Zabrinutost šefa odborničke grupe SPS-JS, Đorđa Pavlovića, da valjevski odbor Srpske napredne stranke nije iskazao dovoljnu podršku predsedniku, može se smatrati pukim retoričkim ukrasom (cinizmom) iza koga se krije, narodu dobro poznat izraz „Veći katolik od Pape“. Teško ćete to dostići gospodine Pavloviću, ali pohvalno je što se trudite.

Teško će to postići i oni koji u ime ličnih neuspeha i u nedostatku dokaza glasno kritikuju. Papir trpi sve pa i nedorasla saopštenja onih koji nikada nisu ništa učinili za svoj grad. Pokušaji da se istovremeno bude i tužilac i sudija, na njihovu žalost ostaće samo pokušaji. Srpska napredna stranka duboko veruje u pravosudni sistem ove države i transparentnost u radu . Zainteresovani smo da kao građani ove države konačno saznamo kuda se i na čije račune odlivao novac građana Srbije, novac građana Valjeva, za vreme propalih funkcionerskih pokušaja Jeremića i Đilasa, čije ispostave u Valjevu poslednjih dana glume zabrinutost za Valjevo i njegov razvoj. Kao nusprodukti nekadašnje Demokratske stranke možda bi za početak mogli da objasne građanima Valjeva gde je novac Vlade Japana za Gerontološki centar u Valjevu? Gde je put M4 koji su uzaludno promovisali? Gde su ulice koje su uradili , a da se nisu završile sudskim postupkom? Kako su uspeli da utrošite 84 000 evra za Divčibare, sredstva Evropske Unije, a da Divčibare ne proglasite turističkim prostorom ili još gore da od prelepe planine naprave pustoš?

Da li je to budućnost koju predlažete? Da li su to projekti vaših ispostava? Ne potcenjujte građane Valjeva misleći da davanjem novih imena i krijući se iza izraza “Sloboda i pravda” ili “Narodna” možete više prevariti bilo koga. Istina je jedna i ne može biti više različitih istina. Građani znaju ko ste bili u ma kakvo se odelo sada preobukli.

Dakle, preispitajte svoje standarde, preispitajte svoje strategije, svoje motive, i pred građane napokon izađite dobrom vođeni i sa progresivnim namerama. Htedosmo reći, krenite našom stazom, onom proverenom, stazom našeg predsednika Aleksandra Vučića, stazom stvaralaštva, jasno usmerenom dobrobiti, onih najvažnijih, za koje se mi borimo”.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.