SNS: Vučić osvojio 66,65%, a SNS 58.33% glasova na ponovljenim izborima u Valjevu

Nakon jučerašnjih ponovljenih izbora na 11 biračkih mesta u Valjevu, valjevski odbor Srpske napredne stranke saopštio je da je prema preliminarnim rezultatima koje je obradio njihov izborni štab, na predsedničkim izborima glasalo 1.773 od ukupno 5.335 birača, ili 33,23%, od čega je kandidat SNS-a Aleksandar Vučić osvojio 1.180 glasova, što čini 66,65% glasova. Na izborima za parlament, od ukupno 5.273 birača, na glasanje je izašlo 2.035 građana, ili 38,59%, od čega je za SNS glasalo 1.187 građana ili 58.33% glasova.

SNS

“Na ponovljenim izborima u Valjevu građani su pokazali nedvosmislenu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci. Zahvaljujući predsedniku Aleksandru Vučiću mudroj i odgovornoj politici koju vodi, Vladi Republike Srbije, kao i lokalnoj samoupravi grada Valjeva naš grad se menja na radost svih sugrađana. To Valjevci znaju i to su nam i pokazali na proteklim izborima 3. aprila, kao i danas na ponovljenim predsedničkim i parlamentarnim izborima, na kojima su nam dali ogromnu podršku. Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo, izražava veliku zahvalnost građanima Valjeva na ukazanom poverenju. Rezultati su važni, mi ih imamo! Zajedno možemo sve, sa našim građanima okupljeni na istom zadatku uz podršku našeg predsednika Aleksandra Vučića i politiku prosperiteta i razvoja našeg Grada i naše zemlje”, navodi se u saopštenju GrO SNS Valjevo.

U  Valjevu su 16. aprila ponovljeni izbori na ukupno jedanaest biračkih mesta i to na četiri biračka mesta u gradu: Gradac – mala sala (2), OŠ “Vladika Nikolaj Velimirović” (4), OŠ “Nada Purić” (27) i OŠ “Andra Savčić” (28) i na biračkim mestima u selima: Gornji Taor (53), Mrčić (63), Paune (64), Dublje (73), Donja Grabovica (78), Brankovina (82), Gornja Bukovica (95). Biračka mesta bila su otvorena od 07-20 časova.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.