Socijalistička omladina Valjeva radnom akcijom obeležila Dan planete

Socijalistička omladina Valjeva je organizovanjem radnih akcija obeležila 22.april – Dan planete! U okviru akcije očišćeno je više lokacija na teritoriji grada, i uklonjeno je oko 20 metara kubnih raznoraznog otpada!

SPS-Valjevo-Dan-planete-Zemlje-2
“U akciji je učešće uzelo 43 člana naše omladinske organizacije, kao i predsednik Gradskog odbora Đorđe Milanović i šef odborničke grupe dr Zoran Živković! Naš cilj je da kroz mnoštvo akcija koje planiramo u narednom periodu damo svoj doprinos u očuvanju zdrave životne sredine i skrenemo pažnju na prirodne lepote našeg kraja! Mi nemamo rezervnu otadžbinu, zato treba da čuvamo ovo prirodno bogatstvo koje nam je dar sa neba i privilegija koju smo stekli rođenjem u Valjevu”, izjavio je predsednik Omladinske organizacije SPS Valjevo Danilo Gavrić.
SPS-Valjevo-Dan-planete-Zemlje-1
Potpredsednik Gradskog Odbora SPS Valjevo zadužen za omladinske politike Darko Sofronić, predložio je da JKP “Vidrak” u saradnji sa Komunalnom inspekcijom ponovo pokrene akcije “Velikog prolećnog raspremanja” u okviru koje bi se pored orgcanizovanja edukativnih radionica za mlađe generacije, organizovale i akcije uklanjanja deponija i ulepšavanja javnih prostora. On je istakao da bi trebalo odrediti broj telefona na koji bi se javili volonteri zainteresovani za ovu vrstu aktivnosti, kao i da će Socijalistička omladina uzeti učešće u svakoj od tih akcija.
Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.