Specijalna nagrada “Forma ideale” za valjevske mališane iz obdaništa “Kolibri”

Povodom osvajanja specijalne nagrade na ovogodišnjem konkursu kompanije Forma ideale “Nacrtaj, oboji i osvoji” danas su mališani i vaspitači vrtića “Kolibri” u Novom Naselju ugostili predstavnike ove prestižne kompanije za proizvodnju nameštaja, na čelu sa Nikolom Ružičićem, glavnim PR menadžerom. Gosti su mališanima darovali 10 taburića kao nagradu za učešće na konkursu i osvajanje specijalne nagrade.

PU Milica Nozica

Dobitnici specijalne nagrade na poklon taburićima sa darodavcima iz “Forma ideale”

Dve grupe mališana obdaništa “Kolibri” i nihove vaspitačice Sandra Pantelić i Maja Nikolić udružili su se i na konkurs dečjeg likovnog stvaralaštva “Forma ideale” poslali nekoliko crteža i jednu pesmu. Zapravo, baš je pesma presudila da u jakoj konkurenciji od 10.000 prispelih radova baš oni budu nagrađeni specijalnom nagradom. Uspeh za svako poštovanje, a i za slikanje.

PU Milica Nozica

“Mi smo sa decom razgovarali o kompaniji “Forma ideale” i o nameštaju i uređenju prostora. Beležile smo šta su nam deca govorila šta o ovoj temi znaju i to smo i zabeležili i to smo sročili u jednu pesmu”, priča za naš portal Sandra Pantelić, vaspitačica obdaništa “Kolibri”, koja kaže da su bili prijatno zatečeni kada im je javljeno da su dobitnici specijalne nagrade.

PU Milica Nozica

Nikola Ružičić, PR “Forma Ideale” kaže da oni u kompaniji sa velikom pažnjom pristupaju Dečjem likovnom konkursu “Nacrtaj, oboji i osvoji…”, koji ima tradiciju dugu 8 godina.

“Konkurs se raspisuje već u avgustu, tokom septembru se radi priprema, a u oktobru je žiriranje. Konkurs je namenjen svim predškolcima i osnovcima na području Republike Srbije, i na njega se odazove oko 50 hiljada učesnika. Nama je jako važno da obuhvat dece koja će se uključiti bude što veći, a mi smo im pružili šansu da razvijaju svoje kreativne sposobnosti i da ako pokažu da su nadareni za to budu i nagrađeni”, kaže Nikola Ružičić i napominje da se konkurs realizuje u saradnji sa Ministarstvom za prosvetu Republike Srbije.

PU Milica Nozica

Nikola Ružičić napominje da se svečano uručenje nagrada obavi u okviru Sajma nameštaja u Beogradu.

“Ove godine u našem salonu “Forma ideale” u Beogradu organizovali smo zanimljiv muzičko – zabavni program za nagrađene učesnike konkursa. Ovoga puta različite nagrede ostvarilo je stotinak mališana. Program je vodio Minja Subota”, priča Ružičić i navodi da je Minji Suboti toga dana bio rođendan pa ga je zajedno sa decom proslavio.

PU Milica Nozica

Da su se lepo proveli u Beogradu na dodeli specijalne nagrade potvrđuju i mališani iz obdaništa “Kolibri” i njihove vaspitačice, koje kažu da je to bio lep jednodnevni izlet do Beograda. Među nagrađenima na ovom konkursu možda se krije neki budući dizajner kompanije “Forma ideale”. Nikad se ne zna.

Facebook komentari

About MILENA KUZMANOVIĆ

Novinarka sa diplomom Fakulteta Političkih nauka u Beogradu. Karijeru započela u Radio Valjevu gde je prošla put od novinara-pripravnika, urednika do v.d. direktora. Pisala i za valjevski nedeljnik "Napred". Od 2011. godine dopisnica je redakcije RSE. Trenutno radi kao dopisnik N1. Za portal Valjevskaposla.info piše od 2018. godine.