Sportski susreti ratnih i mirnodopskih vojnih invalida

Udruženje ratnih i mirnodopskih vojnih invalida Valjeva danas je ugostilo članove udruženja iz šest opština i gradova u okviru sportskih susreta, koji se u Valjevu održavaju već deset godina. Pored Valjeva, tu su gosti iz Loznice, Šapca, Požege, Malog Zvornika i Bogatića, koji će se takmičiti u tri sportske discipline-pikadu, visećoj kugli i pločicama, sportovima pogodnim za ljude koji imaju neki stepen invaliditeta.

Valjevo

„Ovo udruženje u Valjevu je obnovljeno 1993. godine i od tada dobro radimo ne samo u Valjevu, već i u svim gradovima čiji su predstavnici danas ovde. Planiramo da sledeće godine proširimo ova takmičenja na celu Zapadnu Srbiju. Naše udruženje ima lepu tradiciju, vezanu za sportska takmičenja“, rekao je Vlada Milivojević iz valjevskog udruženja.

Valjevo

Član Gradskog veća prof. dr Miroljub Ivanović je poželeo dobrodošlicu u ime gradonačelnika dr Slobodana Gvozdenovića i Gradskog veća: „Imajući u vidu da sport održava i unapređuje fizičke i intelektualne sposobnosti, gradska Vlada je podržala napore predsednika ovog udruženja da organizuje današnje sportske susrete. Želim vam da se lepo provedete u našem gradu i da pobede najbolji.“

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.