SPREG: ”Ljubin koktel” na štandu grada Valjeva

Sajam privrede Zapadne Srbije ”Spreg” biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. Manifestacija se održava 19. put, a ove godine sa sloganom ”Ovde stvaramo vrednosti”, okupiće 162 izlagača  iz cele Srbije.

ljuba
Turistička organizacija Valjevo zajedno sa gradom Valjevom i drugim ustanovama i javnim preduzećima, nastupa na Sajmu u Hali 1, sa ciljem  predstavljanja glavnih privrednih i infrasturkturnih projekata, promocije turističke i kulturne ponude grada Valjeva.

Danas, odmah po završetku zvaničnog otvaranja 19. SPREG-a, Turistička organizacija Valjevo i Matična biblioteka ”Ljubomir Nenadović”, organizuju na štandu grada Valjeva koktel dobrodošlice uz služenje ”Ljubinog koktela”, koji za glavni sastojak ima malinu našeg kraja. Turistička organizacija je ove godine akcenat stavila na promociju kulturnog turizma prožetog kroz segmente tradicije, gastronomije, istorije i prirodnih resursa.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

Leave a Reply