Srebro i dve bronze za rvače Mladosti na Prvenstvu Srbije za kadete

Za kraj prvog dela sezone, proteklog vikenda u Kanjiži, održano je Prvenstvo Srbije u rvanju slobodnim stilom za uzraste kadeta i U13. Valjevska “Mladost” nastupala je u nešto užem sastavu, ali vrlo zapaženo. Osvojeno je jedno srebro i dve bronze. 

IMG-7bcfdba8c041d37bee9d01aee4b55d3e-V

U uzrastu kadeta iako godinama mlađi Veljko Mitrović sa 3 pobede dolazi do finala. U finalnoj borbi susreće se sa starim rivalom Uljheijem iz domaće ekipe “Potisje”, za koga za sada nema rešenje, pa se morao zadovoljiti srebrom. Pored njega, u uzrastu kadeta Ognjen Pešić uz dve pobede i jedan poraz dolazi do bronzanog odličja. U uzrastu U13 nastupao je mladi Bojan Ristić koji je zauzeo treće mesto na ovom prvenstvu.

IMG-3f3e6bc3101d835538378b5808fa2b99-V

“Stisnut raspored zbog Svetskog prvenstva koje se održava u Beogradu u septembru, od pojedinačnih takmičenja preostalo je još juniorsko prvenstvo u grčko rimskom stilu i seniorski Kup Srbije. Sagledavajući do sada ostvareno možemo biti zadovoljni, većina ekipe je na ulaznim godištima u uzrasne kategorije, a opet je osvojeno dosta medalja. Đermanović je aktuelni šampion Srbije u uzrastu U23, žensko rvanje smo pokrenuli i beleže se prvi uspesi. Veliki peh ove godine bila je povreda kadeta Uroša Kojića, koji je zbog toga propustio većinu takmičenja, ali se na sreću uspešno oporavlja i vraća treningu. U svim uzrasnim kategorijama su osvajane medalje. Sledi nam prelazak na letnji režim rada gde će se raditi na podizanju snage sve do priprema u avgustu”, ističu iz RK Mladost.

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.