Srednja škola u Mionici dobija novi amfiteatar

Mionički srednjoškolci već tri godine pohađaju kompletno renoviranu školu, a do kraja juna dobiće nov i moderno opremljen amfitetar kapaciteta 55 mesta. Biće postavljeni novi projektori, nameštaj, zidna platna, školske klupe, stolice i druga oprema koja će unaprediti kvalitet nastave. Na osnovu konkursa za dodelu sredstava prikupljenih po osnovu odlaganja krivičnog gonjenja Ministarstvo pravde podržalo je ovaj projekat sa gotovo 700 hiljada dinara.

Srednja-skola-u-Mionici

– Zahvaljujem se Ministarstvu pravde koje je opredelilo sredstva. Srednja škola je bila ažurna, pripremila dokumentaciju i uskoro ćemo imati novi amfiteatar. Ulaganje u obrazovanje je veoma važno i zato smo uz pomoć države uspeli da potpuno renoviramo i srednju i osnovnu školu u Mionici. Izdvojeno je 338 miliona dinara. Deca zaslužuju najbolje, a na nama je obaveza da im omogućimo kvalitetne uslove za školovanje i odrastanje – rekao je predsednik opštine Mionica Boban Janković.

Srednja-skola

Iz srednje škole „Mionica“ naglašavaju da će opremanjem amfiteatra škola dobiti potpuno nov i multifunkcionalan prostor koji će u velikoj meri unaprediti nastavu, kao i vannastavne aktivnosti. Dodaju da će se održavati brojne radionice i predavnja za učenike, a značajno će biti za izvođenje dodatnih vežbi turističko-hotelijerskog smera.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.