SSP: Scenario nove gradske vlasti unapred poznat, samo još uloge da se podele

Inicijalni odbor Stranke sloode i pravde u Valjevu smatra da je kratak period od dve nedelje od konstituisanja najvažnijih gradskih organa dovoljan je pokazatelj da se ništa značajno neće promeniti u odnosu na sve ono što se dešavalo proteklih osam godina. U saopštenju za javnost se ukazuje da nova gradska vlast, “za koju svi znamo da je plod raznih poslovnih nagodbi između pripadnika novopečene ”elite”, nije sposobna da bilo šta dobro učini za naš grad, osim što će dočekivati i ispraćati raznorazne delegacije iz Beograda, koje će i dalje davati lažna obećanja građanima Valjeva, jer to jedino i umeju”.

“Uskoro će ova vlast podeliti i funkcije u gradskim javnim preduzećima, pa očekujemo novi talas zapošljavanja vernih im članova, naravno sve to o trošku građana Valjeva. Scenario je već unapred poznat, samo još uloge da se podele. U odnosu na pređašnje vreme jedina novina je to što, bar zvanično, u vlasti neće učestvovati Socijalistička partija Srbije, koja je uvek bila u pravo vreme na pravom mestu da bude revnosni skutonoša svake vlasti. Ipak, nema sumnje da će i kao ”konstruktivna opozicija”, ma šta to suštinski značilo, Socijalistička partija Srbije ponovo biti tu da pripomogne kad se bude arčio gradski budžet”, navodi u saopštenju  IO SSP Valjevo

U narednom periodu SSP Valjevo će građanima javno izložiti svoj program iz svake oblasti koje se tiču boljeg funkcionisanja lokalne samouprave i kvalitetnijeg života Valjevaca. Na njihovo neznanje, nestručnost i bahatost uzvratićemo idejama i rešenjima. SSP Valjevo nikada neće sarađivati sa onima koji su nam uništili grad i godinama nas sve ponižavali sa zadatkom da našoj deci gurnu pasoše u ruke, kako bi samo oni ostali da žive ovde u ljubavi sa njihovim vikačima, tapšačima i mahačima”, navodi se između ostalog u saopštenju.

U saopštenju IO SSP Valjevo se još kaže da je bivša gradska vlast od našeg grada napravila kasabu obavijenu roštiljskim dimom i prostaklukom svake vrste, čime je pokazala sve što ”ume i zna”, kao i da bi njenim delima u budućnosti trebalo da se pozabave mnogi državni organi, “pre svih tužilaštva svih nivoa, ma koliko to izgledalo nemoguće u Republici Srbiji”.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.