Štab: Sportska i kulturna dešavanja uz odobrenje ZZJZ, ukinuta vanredna situacija zbog poplava

Štab za vanredne situacije grada Valjeva je na 45. sednici doneo zaključke prema kojima je Gradska uprava dužna da pre upućivanja zahteva Štabu za vanredne situacije za odobravanje sportskih i kulturnih dešavanja, pribavi mišljenje Zavoda za javno zdravlje Valjevo, kao i da je Predškolska ustanova “Milica Nožica” dužna da u svom radu dosledno sprovodi sve mere propisane od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Na predlog Štaba za vanredne situacije grada Valjeva, gradonačelnik Valjeva doneo je Odluku o ukidanju vanredne situacije na teritoriji grada Valjeva koja je 7. jula proglašena zbog posledica izazvanih ekstremno velikim kišnim padavinama i pojavom bujučnih voda. Ova odluka stupa na snagu danom donošenja i biće objavljena u “Službenom glasniku grada Valjeva”.

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.