Najnovije vesti

Startovala „Opštinska liga Mionica“

Utakmicama prvog kola je u nedelju u mioničkoj Hali sportova  startovala „Opštinska liga Mionica 2019“ u malom fudbalu , koja će trajati sve do kraja marta 2020. godine.

Organizator takmičenja je Sportski centar Mionica, a u prvoj sezoni liga će brojati 13 ekipa javnih i privatnih preduzeća (Biznis grupa) i ekipa naselja sa teritorije Opštine (Opštinska grupa). Nakon 13 ligaških kola koja će se igrati nedeljom od 17.30 časova uslediće završnica u kojoj će se najpre dobiti prvaci Biznis grupe i Opštinske grupe, a potom i apsolutni pobednik „Opštinske lige Mionica 2019“.

Rezultati prvog kola: Vrtiglav-Mioni D.O.O. 4:2, Osečenica : Brežđe 0:4, Varoš Mionica-Komanice 2:1, FIMA D.O.O. : Dučić 5:0, Popadić : Radobić 0:5, Tolić : PS Mionica 2:2.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.