Stigle 23 nove “Škode” za valjevsku policiju!

U Policijsku upravu u Valjevu danas je stigao kontigent novih službenih vozila, pa je ovdašnji policijski vozni park bogatiji za 23 nova automobila.

Valjevo

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije obnavlja policijska vozila u svim gradovima, a danas su nove 23 “Škode Rapid” iz prestonice u Valjevo stigle pod rotacijama u službenoj koloni.

Valjevo

Posle ceremonije dodele službenih vozila svim policijskim upravama u Srbiji, koja je ranije danas održana na platou ispred Palate „Srbija“ u Beogradu, svaku “Škodu” dovezao je po jedan radnik valjevske Policijske uprave. Njih su dočekali načelnik PU Valjevo Saša Marković, načelnik Odeljenja saobraćajne policije Predrag Radosavljević i načelnik Odeljenja policije Dragan Dobrisavljević.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.