Strip “Ibrahim Coyle” Radionice stripa i animacije Valjevo u štampanom izdanju

Strip “Ibrahim Coyle” iz Radionice stripa i animacije Valjevo doživeo je svoje papirno izdanje. Posle izuzetno uspešnog izdanja “Stripa sa margine”, StripBlog zajedno sa Presingom objavio je štampano izdanje stripa “Ibrahim Coyle”, autora Filipa Stankovića i Nikole Pavlovića Sove, koji su objavljivali epizode ovog stripa 5 godina.

“Veoma mladi smo ušli u izdavačke vode i napravili prilično veliki uspeh sa zbirkom “Strip sa margine” i već pripremamo drugu knjigu. Pre svega želimo da se zahvalimo svim našim fanovima i kupcima našeg prvog izdanja, svesni svih mana koje je ono imalo, a koje smo popravili u drugom i ostalim izdanjima. Bez iskustva smo ušli u ovaj posao, ali sada za Coyle-a imamo dovoljno znanja da napravimo još bolje i lepše izdanje. Hvala vam svima, ovo nama malima mnogo znači. Naš cilj i dalje ostaje promocija autora koji su manje poznati široj publici”, navode iz redakcije Strip Bloga.
Strip je pun humorističnih scena, neobičnih preokreta. Ibrahim Coyle je privatnik spreman da pomogne svakoj osobi punog džepa. Svoju agenciju, nedefinisanih kvalifikacija i obima struke, vodi unutar kuće u obliku jabuke u centru bezimene metropole. Ovaj strip prati njegove najinteresantnije i ujedno najneobičnije slučajeve. Način crtanja je i više nego savremen, avangardan i zanimljiv.

Izvor: http://stripblog.in.rs/

Strip “Ibrahim Coyl: Iznureni grad” ima 124 strane, rađen je u crno-beloj štampi i košta 450 dinara. Može se naručiti putem FB stranicu StripBloga na facebook.com/stripblogger, ili mejlom a [email protected]com, a može se takođe kupiti i u striparnicama Alan Ford i Darkwood.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.