Svečana dodela kartica „Cena minus za 3“

Svečana dodela kartica „Cena minus za 3“, održaće se u ponedeljak, 30. maja 2022. godine u 18.00 časova, u Centru za kulturu Valjevo. Grad Valjevo poziva sve sugrađanke koje su se odazvale javnom pozivu i prijavile za karticu „Cena minus za 3“ da dođu 30. maja i preuzmu svoje kartice.

Pokret-tri-plus-iz-Cacka-1

Nakon što je grad Valjevo zvanično postalo član Udruženja „Pokret za decu tri plus“ iz Čačka, raspisan je javni poziv za sve majke sa troje i više dece, a jedini uslov je bio da je bar jedno dete maloletno u trenutku prijavljivanja. Na javni poziv se prijavilo oko 400 žena, kojima će ove kartice obezbediti značajne popuste, a procena je da će na godišnjem nivou uštedeti od 700 do hiljadu evra.

Udruženje „Pokret za decu tri plus“ iz Čačka omogućava roditeljima sa troje i više dece finansijske olakšice pri kupovini roba i pružanju usluga, ne samo na teritoriji Valjeva, već i po čitavoj Srbiji. Valjevo je 23. lokalna samouprava koja je postala član ovog Udruženja i brojne popuste naši sugrađani mogu ostvariti u svim ovim gradovima. Popusti će se kretati od 10 do 50% u zavisnosti od pravnog subjekta, a neke stvari će biti potpuno besplatne. Grad Valjevo će članarinu u ovom Udruženju plaćati šest dinara po stanovniku, a sredstva od članarine će se koristi za obezbeđivanje ponosnih kartica, za izradu kataloga u kojima će se objavljivati podaci o privrednim subjektima koji daju olakšice pri kupovini roba i pružanja usluga.

 

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.