Svetosavska akademija

Valjevska gimnazija i Eparhija valjevska godinama unazad zajedno organizuju Svetosavsku akademiju. Ovogodišnja centralna svečanost proslave školske slave biće održana u večeras, 25. januara, u 18 časova, u Centru za kulturu.

-Светосавска-академија

Besedu o Svetom Savi govori Njegovo preosveštenstvo Episkop novobrdski g. Ilarion, vikar Patrijarha srpskog. Na programu Svetosavske akademije je muzičko-scenski recital “Ostajte ovde”. Scenario i režiju recitala potpisala je profesorka Anđelka Jeremić, a za muziku je zadužen porofesor Marko Tomić. U muzičko-scenskom recitalu “ostajte ovde” učestvuju Dramski studio Valjevske gimnazije, folklorna, recitatorska i muzička sekcija Valjevske gimnazije, zatim Mešoviti crveni hor “Hadži Ruvim”, horovi pri Hramu Vaskrsenje “Emanuil” i hor Valjevske gimnazije.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.