TEA SIMIĆ U KADETSKOJ REPREZENTACIJI SRBIJE

Talentovani primač Valjeva, perspektivna Tea Simić (2006) je dobila poziv za pripreme kadetske reprezentacije Srbije. Odlične igre učenice drugog razreda srednje škole tokom prošlog prvenstva u Prvoj ligi Srbije privukle su pažnju odgovornih u Odbojkaškom savezu Srbije tako da će Simićeva od 15. juna biti na Divčibarama gde počinju pripreme za Balkanijadu u Bugarskoj i Svetsko prvenstvo koje će biti održano u Osijeku. Izbor mlade odbojkašice u 18 kandidatkinja za predstojeća takmičenja kadetkinja je u isto vreme veliko priznanje Tei Simić ali i ogroman izazov imajući u vidu snažnu konkurenciju za svako mesto u reprezentaciji.

VA-LE4

Inače, Tea Simić, koja od svoje osme godine trenira i igra u jedinom ženskom prvoligašu u gradu, najverovatnije sledeće sezone neće biti u sastavu Valjeva pošto želi da nastavi karijeru u jačem klubu gde može više i brže da napreduje. Na stolu je nekoliko interesantnih ponuda i Tea će zajedno sa svojim roditeljima uskoro doneti važnu odluku o svojoj daljoj karijeri. Simićeva želi da se potpuno posveti odbojci tako da će i taj faktor uticati na njenu konačnu odluku.
VA-ZLA3
U svakom slučaju, čestitke mladoj odbojkašici za ulazak u kadetsku selekciju Srbije i najlepše želje za buduću karijeru doskorašnje igračice OK Valjevo.
Sreten Pantelić
Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.