TOV na “BIJELJINA – TURIST 2017”

Već tradicionalni Međunarodni sajam turizma i gastro kulture “Bijeljina –turist 2016” održava se ovog vikenda. Tokom dva dana predstaviće se preko 100 izlagača iz oblasti turizma i ugostiteljstva, kao i proizvođača zdrave hrane.

IMG_0156

Turistička organizacija Valjevo je bila jedan od zapaženijih izlagača. Turistička ponuda grada Valjeva i okoline naišla je na veliko interesovanje mnogobrojnih posetilaca, ali i lokalnih medija.

IMG_0139

Štand Turističke organizacije Valjevo posetio je, sa delegacijom grada domaćina, i Ministar trgovine i turizma Republike Srpske, g-din Petar Gluhaković, koji je Sajam svečano i otvorio. Tom prilikom direktorka TO Valjevo je upoznala goste sa bogatom turističkom ponudom grada Valjevo i okoline.

IMG_0171

Kao rezultat promotivnih aktivnosti Turističke organizacija Valjevo i ostalih činilaca turističke privrede grada ovih godina se beleži porast turista iz zemalja regiona, a Sajam turizma u Bijeljini je izvanredna prilika za promociju turističke ponude grada Valjeva.

IMG_0118

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.