TOV U OKVIRU KAMPANJE ’’VIDI SRBIJU, SAVRŠEN ODMOR TI JE NA DOHVAT RUKE’’

Turistička organizacija Valjevo u okviru kampanje ’’Vidi Srbiju, savršen odmor ti je na dohvat ruke’’ predstavila je 23. juna u Čačku turističku ponudu grada Valjeva i njegove okoline. Posetioci ove kampanje mogli su da se informišu kako da provedu leto u Valjevu, koji su to letnji sadržaji, mogućnosti aktivnog odmora i korišćenje vaučera za odmor, koje su to manifestacije našeg kraja.
Turistička orgnizacija Srbije na ovaj način realizuje ovu kampanju za domaće turiste kako bi ceo svoj odmor ili deo svog odmora proveli u svojoj zemlji, gradovi domaćini su Niš, Čačak , Novi Sad i Beograd. Kompletnu ponudu u Čačku prestavilo je ukupno 25 turističkih oragnizacija sa teritorije Republike Srbije uz bogat kulturno –umetnički program.

 

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.