Trka beba i ove godine …

Pozivamo Vas da podržite “Hemikal trku beba” koja se održava u petak 11. avgusta, od 19 sati,  na Trgu Desanke Maksimović. Osim generalnog sponzora DZ ” Hemikal”, brojne valjevske firme prepoznaju značaj podrške ovoj simpatičnoj trci. Centar za vantelesnu oplodnju u ovoj godini obeležava pet godina rada i obeležavanje svog prvi jubileja počeće podrškom trke beba u okviru najveće gradske manifestacije. Do sada je uz pomoć Centara za VTO Opšte bolnice Valjevo, rođeno 52 malih Valjevaca.

O podršci rađanju novih života kao i dosadašnjim rezultatima Centra, možete razgovarati sa dr Davorom Živkovićem, kliničkim lekarom Centra za VTO, na samom događaju u 18.30h.

ZC Valjevo

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.