Turistička organizacija Mionica na Međunarodnom sajmu turizma u Sofiji HOLIDAY&SPA EXPO

U Bugarskoj, u Sofiji, se trenutno održava 37. po redu Međunarodni sajam turizma – „HOLIDAY&SPA EXPO“ koji je počeo 13.2., a traje do sutra, 15.02. Ovo je idealna prilika da Turistička organizacija Mionica u organizaciji TOS-a (Turističke organizacije Srbije) na ovako prestižnom sajmu prezentuju turistički potencijal svog kraja.

Turistička organizacija Mionica

Predstavnici Turističke organizacije Mionica u glavnom gradu Bugarske promovišu kompletnu turističku ponudu Mionice i dešavanja u toku godine, ukuse mioničkog kraja, turističke, kulturne i umetničke manifestacije.

Turistička organizacija Mionica

Juče smo imali veliku čast da štand opštine Mionica poseti lično gospodin Željko Jović, ambasador Srbije u Bugarskoj, gde se u razgovoru sa našim predstavnicima upoznao za turističkim atrakcijama Mionice.

Turistička organizacija Mionica

Nadamo se da će od ove sezone naši dragi prijatelji iz Bugarske dolaziti u većem broju u Mionicu i da će uživati u svim njenim lepotama.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.