Turistička organizacija Mionica na Međunarodnom sajmu turizma u Sofiji HOLIDAY&SPA EXPO

U Bugarskoj, u Sofiji, se trenutno održava 37. po redu Međunarodni sajam turizma – „HOLIDAY&SPA EXPO“ koji je počeo 13.2., a traje do sutra, 15.02. Ovo je idealna prilika da Turistička organizacija Mionica u organizaciji TOS-a (Turističke organizacije Srbije) na ovako prestižnom sajmu prezentuju turistički potencijal svog kraja.

Turistička organizacija Mionica

Predstavnici Turističke organizacije Mionica u glavnom gradu Bugarske promovišu kompletnu turističku ponudu Mionice i dešavanja u toku godine, ukuse mioničkog kraja, turističke, kulturne i umetničke manifestacije.

Turistička organizacija Mionica

Juče smo imali veliku čast da štand opštine Mionica poseti lično gospodin Željko Jović, ambasador Srbije u Bugarskoj, gde se u razgovoru sa našim predstavnicima upoznao za turističkim atrakcijama Mionice.

Turistička organizacija Mionica

Nadamo se da će od ove sezone naši dragi prijatelji iz Bugarske dolaziti u većem broju u Mionicu i da će uživati u svim njenim lepotama.

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.